حذف اکانت توییتر فارسی

سوالی که ممکن از برای برخی از کاربران پیش بیاید این است که چگونه اکانت خود را در توییتر حذف کنیم؟ در این مطلب از اینجاست! دات نت قصد داریم به آموزش روش پاک کردن حساب کاربری توییتر بپردازیم. همانطور که می دانید پاک کردن اپ توییتر از روی گوشی و تبلت، اکانت شما را غیرفعال و یا حذف نمی کند.

حذف اکانت توییتر بسیار ساده است . اول از همه وارد بخش “Profile and Settings” می شویم. بخش “Settings and Privacy”  را انتخاب می کنیم. در پایین صفحه گزینه ای با عنوان ”Deactivate my account” وجود دارد. این که گفتیم خلاصه ای از روند کلی غیرفعالسازی اکانت است. برای جزییات بیشتر با ما همراه باشید.

بهترین و سریع ترین راه برای از دسترس خارج کردن توییت ها

اگر توییت هایی فرستاده اید که می خواهید در دسترس همگان نباشد و دیگر به صورت عمومی قابل مشاهده نباشد، بهترین راه پرایوت یا به فارسی خصوصی کردن اکانت است. شاید نخواهید عده ای بدون این که شما بدانید به توییت ها و لایک های شما در توییتر دسترسی داشته باشند.

همانطور که می دانید، وقتی که اکانت خود را پرایوت می کنید، تنها فالوور های شما به محتوای درون اکانت دسترسی خواهند شد. هم چنین توییت های شما دیگر در گوگل و سایر موتور های جستجو ظاهر نخواهند شد. اگرچه فالوور ها، هم چنان به توییتر شما دسترسی دارند ولی این سریع ترین راه برای پنهان کردن توییت ها از دیدگان عمومی است. روش خصوصی کردن اکانت توییتر این است:

پرایوت کردن توییتر

۱-  بر دکمه ی Profile and Settings که حاوی عکس پروفایل شماست کلیک می کنید و از منوی مذکور بر روی Settings and Privacy کلیک می کنید.

شخصی کردن توئیتر

۲- بعد از باز شدن صفحه، از منوی سمت چپ Privacy and safety را انتخاب کرده و بعد از بازشدن آن، Protect my Tweets را تیک می زنید.

اگر می خواهید شخص خاصی که شما را دنبال می کند، دیگر نتواند به توییت های شما دسترسی داشته باشد، باید آن فرد را بلاک کنید.

فرق اکانت غیرفعال شده  با اکانت حذف شده 

مهم است که تفاوت اکانت غیرفعال (Deactivated) با اکانت پاک شده (Deleted) را بدانیم. از بسیاری جهات این دو شبیه هم اند: در هردو حالت تمامی توییت ها و تمامی منشن ها به اکانت در عرض چند روز پاک می شوند. سایر کاربران توییتر نخواهند توانست اکانت شما و توییت های شما را جستجو کنند.

اگرچه، اکانت غیرفعال شده قابلیت فعال سازی و بازگردانی اکانت و توییت های قدیمی را دارد. هم چنین هیچکس نخواهد توانست از یوزنیم شما استفاده کند. شما هم نمی توانید از ایمیل  استفاده شده در اکانت برای باز کردن حساب کاربری جدید استفاده کنید.

تنها یک راه برای پاک کردن کامل اکانت توییتر وجود دارد. شما می توانید اکانت را به مدت ۳۰ روز در حالت غیرفعال باقی بگذارید. بعد از این مدت، اکانت به صورت کامل پاک می شود. پس از پاک شدن کامل اکانت، توییت ها و مشخصات آن به طور دائم از بین خواهند رفت. یوزنیم اکانت در دسترس همگان قرار خواهد گرفت و شما هم می توانید با ایمیل استفاده شده در آن حساب، حساب جدیدی برای خود باز کنید.

بعد از همه ی این حرف ها، چگونه اکانت توییتر را پاک کنم؟

گام اول: برای پاک کردن، اول سراغ غیرفعالسازی می رویم

چگونه اکانت توییتر را پاک کنم

برای آغاز پروسه، وارد اکانت توییترمان می شویم. از تسکبار بالا بر روی دکمه ای که حاوی عکس پروفایل مان است، کلیک می کنیم. این دکمه بین دکمه ی توییت و قسمت سرچ قرار دارد. پس از کلیک بر روی دکمه ی مذکور، منویی باز می شود. از آن منو بخش Settings and privacy را انتخاب می کنیم.

گام دوم: اکانتمان را غیرفعال می کنیم

چگونه حساب توییتر را حذف کنم

همانطور که در تصویر می بینید، در انتهای صفحه ای که باز می شود گزینه ی Deactivate my account را انتخاب می کنیم.

گام سوم: تایید غیرفعالسازی و خداحافظی با توییتر

چگونه حساب توییتر را پاک کنیم

پس از انجام گام دوم، توییتر از شما می پرسد که آیا زمان خداحافظی فرا رسیده است. در این صفحه به نکاتی اشاره شده است.

  • اطلاعات اکانت شما برای ۳۰ روز نگه داشته شده و بعد کاملن پاک می شوند. در طول این سی روز در صورتی که دوباره وارد اکانتتان شوید، اکانت شما دوباره فعال می شود. پس از این سی روز، همه ی توییت ها و سایر اطلاعات اکانت شما از صفحه ی هستی پاک می شوند.
  • اگر می خواهید یوزرنیم تان را تغییر دهید، نیازی به پاک کردن اکانت نیست! می توانید با مراجعه به بخش تنظیمات نام کاربریتان را تغییر دهد و سایر اطلاعات شما ثابت می مانند. ( از جمله فالووینگ ها و فالوور ها)
  • اگر می خواهید از ایمیل و یا یوزرنیم اکانت خود بلافاصله در اکانتی دیگر استفاده کنید، آن ها را قبل از غیرفعالسازی تغییر دهید. وگرنه باید برای استفاده از آن ها تا سی روز بعد و پاکسازی دائم اکانت صبر کنید.

و اما قدم نهایی. بر روی دکمه ی Deactivate کلیک کنید.

همان طور که پیش تر هم اشاره کردیم. برای فعالسازی مجدد حساب کاربری غیر فعال شده، تنها کافی است لاگین کرده و وارد آن شوید. فرصت شما برای فعالسازی مجدد ۳۰ روز خواهد بود. بعد از این فرصت، اکانت شما به تاریخ می پیوندد. اگر می خواهید اکانت شما برای همیشه به تاریخ پیوندد و کاملن پاک شود، باید آن ۳۰ روز را صبر کرده و وارد اکانت خود نشوید.

It's only fair to share...Digg thisShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*